Служба у справах дітей Баранівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектору опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей Баранівської міської ради.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, за спеціальністю «Правознавство», вільне володіння державною мовою.

Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії наступні документи, передбачені постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» від 15.02.2002 року №169:

    - заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу із проходження державної служби;
    - заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
    - дві фотокартки розміром 4X6 см;
    - копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
    - копію документа, який посвідчує особу;
    - копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
    - довідку про допуск до державної таємниці (у разі наявності);
    - декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік.

Документи для участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 12 (1-й поверх, каб. №5, моб. 0680035982).

Go to top