Управління соціального захисту населення Баранівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальник відділу адміністрування всіх видів соціальної підтримки населення Управління соціального захисту населення Баранівської міської ради.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта у галузі знань «Педагогічна» або «Економічна» за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, володіння державною мовою, комп’ютерною технікою, стаж роботи за фахом на державній службі в органах місцевого самоврядування або на державній службі не менше 1 року. Документи, що додаються для участі в конкурсі:
1.    Заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленим законодавством обмеження щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;
2.    Заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
3.    Дві фотокартки 4 х 6 см.;
4.    Копії документів про освіту;
5.    Копія документа, який посвідчує особу;
6.    Довідка про допуск до державної таємниці (у разі наявності);
7.    Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції»;
8.    Копія трудової книжки;
9.    Копія військового квитка (для військовослужбовців та військовозобов’язаних).

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: Баранівка, вул. Соборна,12 (3 – поверх). Останній термін подачі документів до 15:00 28.06.2019р. Конкурс відбудеться о 11:00 год 01.07.2019 р.





Go to top