БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
25 сесія 8 скликання

02 жовтня 2018                                                                                 №1392

Про призначення головного лікаря
комунального некомерційного підприємства
«Центр первинної медико-санітарної допомоги»
Баранівської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 02 квітня 2018 року № 1045, протоколу засідання конкурсної комісії №1 від 01.10.2018 року, сесія міської ради
ВИРІШИЛА:
1.    Призначити Пісчанську Тетяну Володимирівну на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради на умовах контракту строком на 5 (п’ять) років з 02 жовтня 2018 року.
2.    Доручити Баранівському міському голові Душку А.О.  укласти контракт з Пісчанською Тетяною Володимирівною - головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради.
3.    Вважати таким, що втратило чинність рішення сесії міської ради від 17 липня 2017 року №357 «Про укладення контракту з керівником комунальної установи «Баранівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради (зі змінами).
4.     Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань освіти, культури, охорони здоров'я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення ( Пашкевич А.А.).

Міський голова                                                                               А.О.Душко



 
БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
25 сесія 8 скликання

02 жовтня  2018 року                                                                                                № 1393

Про надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки комунальної власності
Баранівської об’єднаної територіальної
громади за межами населених пунктів
для ведення товарного сільськогосподарського
виробництва з подальшою передачею в оренду
ТОВ «БТТ АГРО»

   Розглянувши клопотання директора ТОВ «БТТ АГРО» Плаксюка С.М. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки, на якій розташовані об’єкти нерухомості, що належать товариству на праві власності, договори купівлі продажу об’єктів, керуючись ст.12,93,125,126 Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення порядку набуття прав на землю», Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст.12,25 Закону України «Про землеустрій», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 р. №60 «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування, будівництва та охорони навколишнього природного середовища, міська рада
ВИРІШИЛА:
   1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «БТТ АГРО», юридична адреса якого: вул.Савчука,2, с.Суємці Баранівського району Житомирської області, на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки з земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Баранівської об’єднаної територіальної громади (16.00) загальною площею 3,87 га (кадастровий номер ХХХХХХХХ) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с.Суємці Баранівського району Житомирської області.
   2. Після виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Баранівської об’єднаної територіальної громади, Баранівській міській раді зареєструвати земельну ділянку у відділі Держгеокадастру. Директору ТОВ «БТТ АГРО» Пласксюку С.М. подати проект землеустрою на розгляд сесії міської ради щодо прийняття рішення про його затвердження та передачі земельної ділянки в оренду.
          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування, будівництва та охорони навколишнього природного середовища.

Міський голова                                                                            А.О.Душко                                                                                                
 

 

БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
25 сесія 8 скликання

02 жовтня  2018 року                                                                                                № 1394

Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
комунальної власності Баранівської об’єднаної
територіальної громади за межами населених
пунктів з метою передачі її в оренду для
ведення товарного сільськогосподарського
виробництва ТОВ «СМАЙЛ АГРО»

   Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Баранівської об’єднаної територіальної громади за межами населених пунктів з метою передачі її в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, керуючись ст.12,93,125,126,1861 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Законом України «Про землеустрій», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування, будівництва та охорони навколишнього природного середовища, міська рада

ВИРІШИЛА:

   1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Баранівської об’єднаної територіальної громади за межами населених пунктів з метою передачі її в довгострокову оренду товариству з обмеженою відповідальністю «СМАЙЛ АГРО», юридична адреса якого: с.Рогачів, вул.Молодіжна,1, загальною площею 13,6690 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с.Смолдирів Баранівського району, Житомирської області. Дана земельна ділянка відноситься до категорії земель сільськогосподарського призначення.

   2. Передати товариству з обмеженою відповідальністю «СМАЙЛ АГРО» в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев,ять) років земельну ділянку комунальної власності Баранівської об’єднаної територіальної громади, яка розташована за межами с.Смолдирів, Баранівського району, Житомирської області, площею 13,6690 га, в тому числі: під господарськими будівлями та дворами – 13,6690 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер земельної ділянки - ХХХХХХХХХ.

   3. Встановити розмір орендної плати за рік оренди земельної ділянки - 5% від нормативної грошової оцінки землі.

   4. Генеральному директору ТОВ «СМАЙЛ АГРО» Солодовник А.С.:
   4.1. Замовити виготовлення договору оренди землі в землевпорядній організації та зареєструвати його відповідно до чинного законодавства.
   4.2.  Виконувати обов,язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.
   4.3.  Забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, що знаходяться в межах земельної ділянки.

   5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування, будівництва та охорони навколишнього природного середовища.

Міський голова                                                                                        А.О.Душко

        




БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
25 сесія 8 скликання

02 жовтня  2018 року                                                                                                № 1395

Про надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельних ділянок комунальної власності
Баранівської об’єднаної територіальної
громади за межами населених пунктів
для ведення особистого селянського
господарства з подальшою передачею у
власність громадянам


   Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомості, що належать їм на праві власності, витяги з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, керуючись ст.12,33,118,125,126 Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення порядку набуття прав на землю», Законом України «Про реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст.12,25 Закону України «Про землеустрій», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 р. №60 «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування, будівництва та охорони навколишнього природного середовища, міська рада

ВИРІШИЛА:
   1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Баранівської об’єднаної територіальної громади (16.00) загальною площею 13,9860 га (кадастровий номер ХХХХХХХ) для ведення особистого селянського господарства за межами с.Острожок Баранівського району Житомирської області, з подальшою  передачею у власність:
ділянка №1 - Стретовичу Олександру Олеговичу, ХХХХХХХХ;
ділянка №2 - Слівінській Ользі Іванівні, ХХХХХХХХХХХ;
ділянка №3 - Слівінському Олександру Михайловичу, м.Житомир, ХХХХХХХХХХ;
ділянка №4 - Стретович Олені Олександрівні, ХХХХХХХХХ;
ділянка №5 - Приходько Олені Федорівні, ХХХХХХХХХХ;
ділянка №6 - Приходьку Миколі Івановичу, ХХХХХХХХХХ;
ділянка №7 - Стретовичу Олегу Анатолійовичу, ХХХХХХХХХХХ;
ділянка №8 – Баранівська міська рада;
ділянка №9 – Баранівська міська рада.
   2. Після виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Баранівської об’єднаної територіальної громади, Баранівській міській раді зареєструвати земельні ділянки у відділі Держгеокадастру. Громадянам, зазначеним у п.1 даного рішення, подати проект землеустрою на розгляд сесії міської ради щодо прийняття рішення про його затвердження та передачі земельних ділянок у власність.
   3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування, будівництва та охорони навколишнього природного середовища.


Міський голова                                                                            А.О.Душко                                                                                                
.



























 
 БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
25 сесія 8 скликання

02 жовтня 2018                                                                                 № 1396

Про виготовлення проектно-
кошторисної документації
на капітальний ремонт приміщення
Опорного навчального закладу
« Баранівська гімназія»

       Розглянувши клопотання начальника відділу освіти Баранівської міської ради щодо необхідності проведення  капітального ремонту приміщення Опорного навчального закладу «Баранівська гімназія», керуючись  п.30, п.31 ст.26, ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»   міська рада:
В И Р І Ш И Л А:
    1. Надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт приміщення Опорного навчального закладу «Баранівська гімназія».    
    2. Укласти договір з проектувальником на виконання робіт по виготовленню проектно-кошторисної документації.
    3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Баранівської міської ради з питань діяльності виконавчого органу ради Н.В. Кокітко.

Міський голова                                                                А.О. Душко



Go to top