Якщо ти хочеш посилити Сили оборони та звільнити окуповані території України ти маєш вступити до однієї з бригад Гвардії наступу.

Запис у нові підрозділи відбувається у вже звичних центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП). У нашій громаді – м.Баранівка, вул. Звягельська, 7б.

Доброволець приходить у ЦНАП, де йому пропонують 8 бригад на вибір, відповідно до його мотивації та поглядів. Якщо він хоче битися серед поліцейських – йому в «Лють». Якщо йому болить за Крим і він хоче взяти участь у звільненні півострову – тоді йде до «Кара-дагу». Хоче укріпити кордон або воювати в лавах прикордонників – обирає «Сталевий Кордон».

Якщо потрібно обміркувати рішення, є запис онлайн. Заповнюється типова анкета кандидата, і згодом підрозділи комплектування зв’язуються із добровольцем для подальшої роботи.

Нагадаємо всього формується 8 бригад:
«Сталевий кордон» (бригада Державної прикордонної служби України. У лавах підрозділу вже є герої, які захищали кордон з агресором, боронили Азовсталь та воювали на Бахмутському напрямку);
«Червона калина» (до лав бригади вже увійшли герої, які брали участь у боях на Донеччині й Луганщині, обороняли Київ;
«Лють» (бригада Національної поліції України);
«Рубіж» (до лав бригади вже увійшли герої, які відстоювали Гостомельський аеропорт, Рубіжне на Луганщині);
«Спартан» (потужна штурмова бригада, обороняла Харків);
«Кара-Даг» (кара за Крим, братиме участь у звільненні АРК);
«Буревій» (бригада утилізації російських військових);
«Азов»  (легендарний підрозділ, один із основних осередків оборони Маріуполя).

Комплектування цих бригад ґрунтується саме на наборі високомотивованих кадрів. Головний фокус – на особистостях. На людях, які здатні самостійно ухвалювати ішення, мотивованих звільняти українську землю та наших людей.

Для новобранців запланована кількамісячна інтенсивна підготовка із наступним  бойовим злагодженням нових підрозділів, і лише після цього вони братимуть участь у наступальних операціях задля посилення основних сил нашої країни.

Усі, хто вступає на службу у ці новостворені бригади, матимуть такі самі пільги і гарантії, як і у ЗСУ.

Go to top