Керівники гуртків  та їх  вихованці  почали готуватися до Великодніх свят заздалегідь.

Юні майстри  декоративно-прикладного мистецтва взяли участь у творчому проєкті "Великдень" (Керівники: Тетяна Бенкіна та Мирослава Новіцька).

Фотозона, створена з дитячих робіт, є чудовим результатом  колективної праці  дітей та їх наставників. У рамках проєкту керівник гуртка "Паперова пластика"  Мирослава Новіцька провела майстер-клас з  оформлення пасочок  солодкою мастикою. Діти з великим задоволенням  створювали квіткові композиції  та з гордістю  демонстрували  декоровані смаколики  під час фотосесії. На цьому підготовка до

Великодніх свят  не закінчується, адже керівники гуртків "Народної творчості"  та "Креативного рукоділля" продовжують проводити майстер-класи.

Руслана Ткачук  продемонструвала  вихованцям виконання писанок  у техніці "декупаж"  із сучасними наліпками. Тетяна Логвінова показала техніку виготовлення  пасхальних  сувенірів з фетру.
Ми впевнені, що запропоновані майстер-класи допомогли кожній дитині підготувати оригінальний великодній подаруночок для своєї родини та забезпечили гарний настрій на Великодні свята.

  • image1_
  • image2_
  • image3_
  • image_

Go to top