Маємо гарну новину. 

12 квітня 2021 року на Урядовому порталі опубліковано розпорядження №297-р "Про інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, що можуть реалізуватися у 2021 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку". До розпорядження, за підписом Прем'єр-міністра України, додано перелік проектів, що отримають фінансування з Державного фонду регіонального розвитку для їх впровадження.

У переліку є й наш проект "Будівництво прозорого офісу з блокованими приміщеннями торгово-тренінгового центру по вул. .Звягельській, 7б, у м. Баранівка, Баранівського району Житомирської області". На завершення даного будівництва наша громада отримає 13697,401 тис. грн. (https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-investicijni-programi-i-proekti-regionalnogo-rozvitku-shcho-mozhut-realizovuvatisya-u-2021-roci-za-t120421?fbclid)

Нагадуємо, що даний проект був підготовлений працівниками "Агенції місцевого органічного розвитку - АМОР"  у рамках реалізації проекту "Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ" на замовлення Баранівської міської ради та був відібраний як проект - переможець у 2021 році.

 

 

Go to top