Сьогодні у школах Баранівської міської ОТГ відлунали перші шкільні дзвінки. Початок нового 2018-2019 навчального року стартує в дуже непростих умовах, коли є заборгованість з оплати праці перед вчителями. Але ми чекаємо на кошти від держави у вигляді освітньої субвенції і сподівамось, що ці непорозуміння знайдуть вирішення.  

Нині кредитними коштами НЕФКО утеплюємо Баранівську гімназію, а в Полянківській ЗОШ І-ІІІ ст. такі ж роботи ведуться за рахунок субвенції на розвиток інфраструктури громад.

Дуже прикро, що сьогодні вночі хтось продовжив серію вандалізму і обмалював фасад Баранівської ЗОШ №2 І-ІІІ ст. ім. О.Сябрук та новий фасад Баранівської гімназії. Ще раніше невідомі обписали в’їздний знак зі сторони Новоград-Волинського і тепер його потрібно повністю відновлювати. Величезною проблемою є навіть потреба просто це все зафарбувати.

Звертаюся до всіх громадян: нам потрібно знайти людей, які взяли на себе роль суддів, адже винести вердикт, що хтось злочинець, може лише суд. На фоні того, що у нас проблеми з фінансуванням, надзвичайно болісними є збитки, які наносяться несвідомими людьми. Але ніщо не відбувається непоміченим. Тому, як міський голова, гарантую анонімність та за винагороду прошу допомогти знайти тих, хто обписав цієї ночі фасади баранівських шкіл.  

Влада – це усі мешканці. Якщо казати: «Це я, а це - влада» - то у нас не буде успіху. Кожен громадянин має бути совістю своєї держави. Розумію,що не усі представники влади є уособленням людських мрій, але на даному етапі ми маємо будувати незалежну державу, в якій кожен буде відповідальним за все, що діється навколо.

З повагою
Анатолій Душко, міський голова

  • mDSC_0570
  • mDSC_0578
 

 

Go to top