БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ
виконавчого комітету

09.11.2021                                                                                         № 190

Про редакційне уточнення найменування
об’єкта (заходу), визначеного розпорядженням
Кабінету Міністрів України від 21.07.2021 №822-р
«Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції
з державного бюджету місцевим бюджетам на
здійснення заходів щодо соціально-економічного
розвитку окремих територій»

    Відповідно до пункту 6-1 постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.2012 №106 (із змінами та доповненнями) «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

ВИРІШИВ:  
1.    Здійснити редакційне уточнення найменування  (заходу), визначеного розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21.07.2021 №822-р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», а саме:
-    Назву об’єкта (заходу) «Поліпшення екологічного стану та благоустрій р. Хомора від смт. Першотравенськ до витоку в р. Случ в межах Житомирської області» викласти в новій редакції наступного змісту:
-    «Поліпшення екологічного стану та благоустрій р. Хомора від смт. Першотравенськ до витоку в р. Случ в межах Житомирської області: -  придбання мініземснаряду з додатковим обладнанням та причепом для перевезення – 1410958грн.; - заходи з поліпшення екологічного та санітарного стану річок та водних об’єктів на території громади (біологічна меліорація водних об’єктів – вселення рослиноїдних риб) – 91803грн.».
2.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та комунальної власності, економічного розвитку, транспорту і зв’язку.

Міський голова                                                           Олександр МІГЕЙ

Протокол засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради від 09.11.2021 року

 

Go to top