З метою дотримання законодавства про працю в Баранівській міській ОТГ на конкурсній основі на посаду інспектора з питань праці та соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення Баранівської міської ради прийнято Артема Володимировича Савича.            

Легалізація трудових відносин та детінізація доходів займає левову частку у роботі інспектора з питань праці та соціально-трудових відносин в органах місцевого самоврядування. 20 липня 2018 року в Управлінні Держпраці у Житомирській області офіційно вручили службове посвідчення Артему Савичу для здійснення контролю за додержанням законодавства про працю. Інформація про дійсність посвідчення відображена у реєстрі на офіційному сайті Державної служби України з питань праці.

Міський голова Анатолій Душко, вітаючи Артема Володимировича з отриманням посвідчення, сказав, що пріоритетом його роботи стануть превентивні заходи, щодо ризиків та наслідків неофіційного працевлаштування, заборгованості по виплаті й недотриманні мінімальних гарантій в оплаті праці.

Оскільки Баранівська міська рада зацікавлена в збільшенні своїх доходів, важливим елементом роботи інспектора з питань праці та соціально-трудових відносин і комісії з питань легалізації та виплати заробітної плати та зайнятості населення є виховання сучасного підприємця, відповідального за стан громади і території, на якій він живе та здійснює господарську діяльність.

Міськвиконком

  • mDSC_1755

Go to top