Відповідно до указу Президента України від 27.11.2008 №1088/2008, з метою привернення уваги до проблем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, забезпечення їх прав та найкращих інтересів, пропагування досвіду усиновлення, популяризації сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сім’ї громадян України, 30 вересня в Україні відзначається День усиновлення.

Це свято великого серця, безкорисної любові та безмежної доброти. Символічно і невипадково ми відзначаємо його в день християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Ми щиро вітаємо і пишаємося родинами, які усиновили дітей. Віримо, що батьки і діти, яких об’єднала доля, будуть щасливими, адже родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди.

Дитина у різні періоди свого життя запам’ятовує усе, що із нею відбувається в навколишньому світі. Дитяче серце м’яке як віск, у ньому відбивається все. Яким буде той відтиск – добрим чи ображеним на все життя, залежить від нас дорослих.

Баранівська міська рада, служба у справах дітей міської ради висловлює слова вдячності всім тим людям, чия наполеглива праця та активна суспільна позиція допомагає вирішити проблеми дітей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Наша повага і вітання усім, хто причетний до цієї дати! З Днем усиновлення!

До відома: на території Баранівської ТГ проживає:
8 сімей, які усиновили дитину;
7 прийомних сімей, в яких виховується 10 дітей-сиріт, дітей,позбавлених батьківського піклування;
1 дитячий будинок сімейного типу, в якому виховується 10 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування;
48 сімей опікунів/піклувальників, в яких виховується 71 дитина-сирота, дитина, позбавлена батьківського піклування.

Go to top