У порівнянні з минулим роком в області спостерігається скорочення рівня безробіття та збільшення кількості зайнятого населення. Так, за останніми статистичними даними майже 494 тис. жителів області мають офіційну зайнятість, а рівень безробіття, що визначається за методологією Міжнародної організації праці, складає 10,5% економічно активного населення у віці 15-70 років.

Такі дані сьогодні, 21 серпня, озвучила в.о. директора обласного центру зайнятості Галина Корінна під час наради керівників структурних підрозділів. Вона підсумувала діяльність обласної служби зайнятості за 7 місяців 2019 року, виокремила успішні результати й назвала проблеми.

«Цього року з допомогою фахівців служби зайнятості були забезпечені роботою понад 19000 жителів нашої області. Причому майже дві третини з них повернулись до праці впродовж першого тижня після звернення. Приємно, що нам довіряє все більша кількість роботодавців Житомирщини. Маємо на сьогодні вже понад 5300 партнерів у працевлаштуванні безробітних» - сказала Г.Корінна.

Більш детально – на сайті обласного центру зайнятості за посиланням
https://zhy.dcz.gov.ua/novyna/na-zhytomyrshchyni-skorotyvsya-riven-bezrobittya-naselennya?fbclid=IwAR1lnUVnQn2f5RiU34m1pvyDsuwHX-emwuMeF65ws5YLVa9JDH6UdqK1eIc

Go to top