2020-й рік був непростим для кожного. Проте нові виклики спонукали до пошуку нових можливостей та розвитку, переконана директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

«Дійсно, минулий рік був не таким, як всі попередні. І у роботі нашого підприємства були кардинальні зміни. Адже практично з початку року довелося працювати в умовах карантину дистанційно. Але ми розуміли, що ніякі зовнішні чинники не повинні вплинути на нашу роботу. Ми доклали всіх зусиль, аби споживачі газу на Житомирщині були впевненими у стабільності газопостачання», – розповідає Олена Благодарська.

Так, незважаючи на всі карантинні обмеження та вимушену роботу в дистанційному режимі, компанія продовжувала надавати якісні послуги жителям Житомирської області. Газопостачання не припинялося і всі клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» були вчасно забезпечені енергоресурсом.

Блакитне паливо було у кожній домівці, навіть якщо споживачі мали протерміновані зобов’язання. Адже на початку карантину через пандемію коронавірусу населення зіштовхнулося з проблемою – як оплатити енергопостачальні послуги, якщо можливість відвідування банківських установ та відділень пошти суттєво обмежена.

«Тоді у нагоді стали наші електронні сервіси, які допомогли людям онлайн відслідковувати свої рахунки, передавати показання, отримувати квитанції за газ та здійснювати розрахунок за отримані послуги», – наголошує директор ТОВ «Житомиргаз Збут».

Газопостачальна компанія і до цього мала різні електронні сервіси для населення, проте під час карантину вони набули неабиякої популярності.

Нагадаємо, що для всіх клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут» доступні зручні е-послуги:

-    Особистий кабінет на 104.ua;
-    Viber та Telegram-боти «7104ua»;
-    Мобільні додатки для Android та iPhone.
-    
«Наші електронні сервіси – це можливість у час карантинних обмежень убезпечити себе та свою родину від зайвих контактів, – запевняє Олена Благодарська. – Це економія часу, коштів та збереження здоров’я у сучасних реаліях. Більше третини наших клієнтів є активними користувачами Особистого кабінету на платформі 104.ua».

Споживачі природного газу у Житомирській області вже більше п’яти років отримують якісні послуги з постачання блакитного палива від ТОВ «Житомиргаз Збут». Підприємство гарантує безперебійну подачу газу та постійне вдосконалення сервісного обслуговування для всіх побутових споживачів, підприємств та бюджетних організацій.

«Ми продовжуємо надавати послуги з постачання природного газу на Житомирщині, попри те, що з 1 серпня 2020 року в Україні було скасовано механізм гарантованого постачання газу українцям по регульованим цінам. Усі наші клієнти і надалі можуть бути впевненими у своєчасній та якісній подачі газу», – наголошує Олена Благодарська.

Також у липні 2020 року ТОВ «Житомиргаз Збут» отримало ліцензію на постачання електроенергії непобутовим споживачам. Представники малого та середнього бізнесу можуть тепер купувати електроенергію та газ у одного постачальника.

«Ми вийшли на ринок з новою пропозицією для юридичних осіб та підприємців. Тепер споживачі мають можливість обрати одного постачальника одразу двох ресурсів: газу та електроенергії», - наголошує Олена Благодарська.

Кожен бізнес-клієнт «Житомиргаз Збуту» може розраховувати на послуги персонального менеджера з газу та електроенергії. Непобутовим споживачам гарантується індивідуальний підхід до розрахунку ціни та різні варіанти оплати.
Також минулого року було проведено дві масштабні акції для клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут», які допомагають їм економити та планувати свої витрати наперед.
Перед початком опалювального сезону споживачам запропонували взяти участь у акції «Твоя енергонезалежність», за умовами якої кожен мав можливість закупити газ на зиму за літніми цінами. Такою пропозицією на Житомирщині скористалися 1,5 тисячі жителів.
У грудні було проведено передноворічну акцію для всіх клієнтів, котрі сплатили «Рекомендовану суму» за газ. До неї долучилися майже шість тисяч споживачів блакитного палива області, 30 з них отримали подарунки. Детальніше ТУТ.
«Дякуємо кожному нашому клієнту за відповідальність та спільний розвиток. Адже незважаючи на всі складнощі 2020-го року, разом ми змогли гідно розпочати 2021-й рік. Наші клієнти є дуже свідомими та дисциплінованими. Дякую всім, хто здійснює вчасні розрахунки за газ, хто надалі розвивається з нами, опановує електронні сервіси, співпрацює», - підсумовує директор ТОВ «Житомиргаз Збут».
Нагадаємо, що ТОВ «Житомиргаз Збут» є лідером з постачання природного газу на території Житомирської області. І вже більше п’яти років надійно та безперебійно постачає блакитне паливо до осель жителів регіону.
ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного.

Go to top