БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
21 сесія 8 скликання

21 червня 2018 року                                                                     № 1170

Про затвердження Плану дій зі сталого
енергетичного розвитку та клімату
Баранівської міської об’єднаної
територіальної громади
до 2030 року
 
    З метою ефективного використання енергетичних ресурсів, енергозбереження, зменшення несприятливого впливу на довкілля шляхом зниження викидів парникових газів (CO2) на території громади, а також з метою залучення зовнішніх ресурсів у розвиток громади, враховуючи рішення Баранівської міської ради від 12.10.2017 №594 «Про приєднання до європейської ініціативи «Угода мерів», керуючись Законом України «Про енергозбереження», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити План дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату Баранівської міської об’єднаної територіальної громади до 2030 року (додається).

2. Структурним підрозділам Баранівської міської ради, комунальним підприємствам та установам забезпечити виконання заходів, передбачених Планом дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату Баранівської міської об’єднаної територіальної громади до 2030 року (далі – ПДСЕРК) та враховувати його положення при  розробці інших муніципальних програм, планів та заходів.

3. Управлінню фінансів Баранівської міської ради (Василевський О.В.) щорічно передбачати в бюджеті громади кошти на реалізацію ПДСЕРК  у межах наявних фінансових ресурсів.

4. Відділу містобудування та архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради (Шевчук О.Г.) забезпечити подання в установленому порядку ПДСЕРК на розгляд Європейської комісії та у визначені «Угодою мерів» терміни готувати звіт про впровадження ПДСЕРК для його оцінювання, моніторингу та перевірки.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг (Курбатов В.А.).
    
    
 Міський голова                         А.О. Душко


З Планом дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату можна ознайомитися тут

 

Go to top