БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
Житомирської області

РІШЕННЯ
виконавчого комітету

20.10.2022 р                                                                                           № 139       
                                                                                             
Про надання дозволу Бубон В.В.
на продаж частини квартири яка
належить на праві власності
неповнолітній ХХХХХХХ

Керуючись ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», п. 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву Бубон В.В., враховуючи подання служби у справах дітей Баранівської міської ради від 20.10.2022 р., рішення комісії з питань захисту прав дитини від 30.08.2022 р. (протокол №6), рішення виконавчого комітету Баранівської міської ради № 111 від 31.08.2022 р., виконавчий комітет міської ради
 
ВИРІШИВ:

1.    Надати Бубон Валентині Володимирівні, ХХХХ р.н., жительці ХХХХХХХХХ (як законному представнику), дозвіл на продаж частини квартири, яка знаходиться за адресою: ХХХХХХХХХХ та належить на праві власності підопічній дитині (дитині, позбавленій батьківського піклування) - ХХХХХХХХХ.

2.    Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірину Приймак.


    Міський голова                                                                  Олександр МІГЕЙ

    Керуючий справами
    (секретар) виконкому                                                       Тетяна КРАВЧУК

 

Протокол засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради від 20.10.2022 року

Go to top