БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
Житомирської області

РІШЕННЯ
виконавчого комітету

05.10.2022 року                                                                               № 137            
                                                                                        
Про влаштування дітей у сім’ю
патронатного вихователя

Керуючись підпунктом 4 пункту б частини 1 статті 34, статтями 40, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.252-256 Сімейного кодексу України, постановами Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 № 893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронату над дитиною» (з урахуванням змін внесених постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2022 № 581 до Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя, а саме пп.4 п.35 Порядку), від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення виконавчого комітету Баранівської міської ради від 24.09.2021 р. № 154 «Про створення сім’ї патронатного вихователя», відповідно до заяви Гуменюк Є.Ю., з метою забезпечення належного догляду дітей до вирішення батьками складних життєвих обставин, що виникли в сім’ї, виконавчий комітет Баранівської міської ради
 
ВИРІШИВ:

1.    Влаштувати з 05.10.2022 р. в сім’ю патронатного вихователя Шеріпітко Марії Василівни, ХХХХ р.н., яка проживає за адресою: ХХХХХХХХХХХ неповнолітніх дітей: ХХХХХХХ, жителів ХХХХХХХХ.
2.    Укласти договір про патронат над дітьми між виконавчим комітетом Баранівської міської ради, патронатним вихователем та матір’ю вказаних дітей.
3.    Службі у справах дітей міської ради (І.Кучинська) підготувати договір про патронат над дітьми, здійснювати контроль за виконанням договору про патронат над дітьми, умовами утримання та виховання, забезпеченням їх прав та інтересів у сім’ї патронатного вихователя.
4.    Гуманітарному відділу міської ради (І.Лисюк) забезпечити надання ХХХХХХХХ освітніх послуг згідно віку.
5.    КНП «Баранівська центральна районна лікарня» (І.Шатровський) та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» міської ради (В.Осіпчук) забезпечити надання дітям стаціонарної та амбулаторної медичної допомоги.
6.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради І.Приймак.


Міський голова                                                              Олександр МІГЕЙ

Керуючий справами
(секретар) виконкому                                                    Тетяна КРАВЧУК

Протокол засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради від 05.10.2022 року

Go to top