БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
виконавчого комітету

21.10.2020                                            № 189

Про надання дозволу Вознюку С.В.
на укладаннядоговору дарування
квартири

Керуючись ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», п. 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву Вознюка С.В., враховуючи подання служби у справах дітей Баранівської міської ради від 15.10.2020 р., рішення комісії з питань захисту прав дитини від 20.10.2020 р., виконавчий комітет міської ради
 
ВИРІШИВ:

1.    Надати Вознюку Сергію Васильовичу, ХХХХ р.н., жителю ХХХХХХХХ дозвіл на укладання договору дарування квартири, яка знаходиться за адресою: ХХХХХХХХ на користь малолітнього сина ХХХХХХХ.

2.    Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.А. Савчука.






Заступник міського голови                                                               В.А. Савчук


Секретар міської ради                                                                      О.В. Самчук












БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
виконавчого комітету

21.10.2020                                              № 190


Про надання статусу дитини, позбавленої
батьківського піклування малолітньому
ХХХХХХХ.

Керуючись статтями 140, 146 Конституції України, підпунктом 4 пункту «б» статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», статтями 55, 56, 58, 61, 62, 63 Цивільного кодексу України, статтею 243 Сімейного кодексу України, пунктами 22, 35, 37, 42 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866, розглянувши подання служби у справах дітей Баранівської міської ради від 21.10.2020 р., виконавчий комітет міської ради
 
ВИРІШИВ:

1.    Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування ХХХХХХХХХ, мати якого померла (свідоцтво про смерть: ХХХХХХХХ), батько позбавлений батьківських прав (рішення ХХХХХХХХ).

2.    Службі у справах дітей Баранівської міської ради (Кучинська І.В.) здійснювати постійний контроль за умовами проживання та виховання ХХХХХХ в сім’ї опікуна Ліскової О.М. та щорічно до 20 жовтня готувати звіт про стан утримання, навчання та виховання дитини.

3.    Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.А. Савчука.



Заступник міського голови                                                            В.А. Савчук

Секретар міської ради                                                                   О.В. Самчук










БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
виконавчого комітету

21.10.2020                                           № 191

Про призначення опікуна над
малолітнім ХХХХХХХХ.

Керуючись статтями 140, 146 Конституції України, підпунктом 4 пункту «б» статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», статтями 55, 56, 58, 61, 62, 63 Цивільного кодексу України, статтею 243 Сімейного кодексу України, пунктами 35, 37, 42 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866, розглянувши подання служби у справах дітей Баранівської міської ради від 20.10.2020 р., враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті міської ради від 20.10.2020 р., виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.    Встановити опіку над дитиною-сиротою ХХХХХХХХХ. та призначити опікуна над ним Нижник Аліну Миколаївну, ХХХХХХХХХХ жительку ХХХХХХХХ.
2.    Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний та психічний розвиток дитини на опікуна Нижник А.М.
3.    Службі у справах дітей Баранівської міської ради (Кучинська І.В.) здійснювати постійний контроль за умовами проживання та виховання ХХХХХХ та щорічно до 20 жовтня готувати звіт про стан утримання, навчання та виховання дитини в сім’ї опікуна Нижник А.М.
4.    Рекомендувати:
4.1. Баранівському відділенню поліції Новоград-Волинського відділу Головного управління Національної поліції в Житомирській області щорічно до 10 жовтня подавати службі у справах дітей Баранівської міської ради інформацію про відсутність чи наявність проявів асоціальної поведінки з боку опікуна Нижник А.М. та підопічної дитини.
4.2. Управлінню праці та соціального захисту населення Баранівської райдержадміністрації (Ковбан М.О.) призначити та здійснювати виплату державної соціальної допомоги на дитину-сироту під опікою у межах видатків, передбачених у державному бюджеті.
5.    Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.А. Савчука.

Заступник міського голови                                                            В.А. Савчук

Секретар міської ради                                                                   О.В. Самчук

Go to top