Щорічно в Україні стають донорами крові близько 500 тисяч людей. Потреба в донорській крові в умовах сьогодення виникає як у цивільного населення, так і наших захисників та захисниць. Здаючи кров, донор надає шанс на життя, робить свій безцінний внесок у добру справу.

Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА спільно з громадською спілкою «ГС Студентська Українська Ліга» впродовж січня – лютого 2023 року організовується акція «Поділись!».

Метою заходу є підвищення рівня культури волонтерства серед молоді, популяризації волонтерської діяльності, донорства серед молоді Житомирщини.

Звертаємо увагу, що донорами крові в Україні можуть бути здорові люди віком від 18 років і вагою від 50 кг. Здавати кров можуть українці, а також іноземці, що мають постійну посвідку на проживання в Україні.

Кожен, хто бажає задонатити кров, може зареєструватися на веб-сервісі, заповнивши відповідну інформацію і чекати повідомлення від координаторів. Для участі у заході перейти за посиланням

http://surl.li/emkcl

Дедлайн реєстрації: 05 лютого 2023 року.

Go to top